VZW verbonden aan Université catholique de Louvain

Let's talk efficiency !

0800 21 332

Behaal het Certificaat Nederlands als Vreemde Taal met CLL Gepubliceerd op 07/02/2018 in Adultes, Corporate

CLL is een erkend examencentrum voor het CNaVT en biedt u een gerichte voorbereiding

Préparation à l'examen du Certificat de Néerlandais Langue Etrangère

Het CNaVT -Certificaat Nederlands als Vreemde Taal- is een project van de Nederlandse Taalunie dat wordt uitgevoerd door de Katholieke Universiteit Leuven (KUL).

Het CNaVT is voorbehouden voor studenten ouder dan 16 die niet in Vlaanderen of Nederland wonen, het is een officieel en internationaal certificaat voor uw kennis van het Nederlands. Het certificaat kan worden behaald voor één of meerdere van de volgende gebieden:

  • Informele en toeristische taalvaardigheid: wanneer u bijvoorbeeld Nederlandstalige klanten in hun eigen taal wenst te ontvangen.
  • Sociale taalvaardigheid : wanneer een langdurig verblijf in Vlaanderen of Nederland plant.
  • Beroepsmatige taalvaardigheid : wanneer u Nederlands gebruikt in een beroepsmatige omgeving.
  • Taalvaardigheid voor het hoger onderwijs: wanneer u wenst te studeren aan een Nederlandstalige universiteit of hogeschool.
  • Academische taalvaardigheid : indien u in het Nederlands wenst les te geven of streeft naar een loopbaan als onderzoeker.

CLL is een erkend examenorganisme voor het CNaVT en kan u helpen om het examen voor te bereiden aan de hand van een gepersonaliseerd programma.

Het examen voor het CNaVT vindt eenmaal per jaar plaats, begin mei. De inschrijvingen voor de volgende sessie worden 14 maart eerstkomend afgesloten. Neem contact op met onze centra om u in te schrijven of voor gepersonaliseerd advies!